Гел-лак со rhinestones

Убав моден маникир е стилско завршување на сликата, која секогаш ја нагласува внимателноста и деликатниот вкус на девојката. Но, ако дизајнот на ноктите е исто така силен, што не успева во најважниот момент, тогаш слична наковална уметност е ценета уште повисока, а да не зборуваме за удобност и заштеда на време. За таков случај, одличен избор е гел-лак. Маникир со ваков облик нема да се избрише, нема да попушта, и што е најважно, секогаш ќе изгледа свежо и убаво.

Гел дизајн лак и кристали

Rhinestones се многу лесен за дополнување на дизајнот со гел-лак. Прекрасните камчиња цврсто се прилепуваат кон ноктите, со што се гарантира неодоливоста на вашите прсти цело време. Ајде да видиме, кој лак -лак со кристали е популарен денес?

Монохроматски маникир гел-лак со кристали . Наједноставниот маникир со прекрасен декор е еднобоен дизајн. Комбинацијата на rhinestones и не-eroding гел е одлична за двете слики за секој ден, и за тимови. Можете да декорирате еден или повеќе нокти со камчиња. Најоригинален и невообичаен е нокти со едноставен лак, дополнет со гел шаблони и кристали.

Француски со кристали на гел-лак . Многу елегантен и стилски изглед боја француски нокти гел-лак со rhinestones. За таков дизајн погоден за големи и мали накит. Rhinestones може да се нагласи линија на работ на ноктите или претставуваат убава композиција. Во секој случај, овој лак за нокти изгледа уредно и оригинално.

Фантазија дизајн со гел-лак со rhinestones . Ако сакате да ги изненадите другите со својот креативен избор на дизајнот на ноктите, додадете гел за еднократен, француски или лунарен гел за нокти не само со кристали, но исто така и со контрастни цртежи, фолија, декларации. Се разбира, таква нокти-уметност е подобро прилагодена за секојдневните поклони.