Многу моќна мантра на интуиција

Мантрата на интуиција (многу моќна) ви овозможува да се доближите до непознатото. Работата со оваа мантра отвора цела палета на посебни способности кои се адресираат не само на лицето кое ја чита мантрата, туку може да ги користи и во однос на другите луѓе. Така, на пример, можно е да се видат, па дури и да се исчистат аурите на другите луѓе, да се пренесат вашата љубов кон блиските, на било суштества, па дури и на целиот универзум како целина. Мантрата на интуиција не само што овозможува, туку и за возврат. Впрочем, откако ќе ги испратите позитивните зраци во вселената, тие сигурно ќе се вратат кај вас во реципрочен бран.

Мантрата за развој на интуицијата користат различни, а ние нудиме да се запознаете со популарните опции:


Мантра за откривање на јасновидение

ВРАТА ВРХОВИ ПАРАГАМАТА ПАРАЗАМГАТ БОДХИ СВАХА

TsZIDI TsZIDI Bolozzadi Bolosenszidi Way Sapohe

Мантра за интуиција

мачење кароти вачалам

pangum langhayate girim

Јат-лази таму Ахам ванде

шри-гурум дина-таранам

Мантра за длабока самоодбрана

OM MAHA SHUNYATA JNYANA VADJRA SWABCHAVA ATMA KHONG

Мантра на мудроста

TADYATHA Праџна Праџна Праџна AVABHASE Праџна VALOKATI CAPB DHARMA ANDHAKARA VIDHAMANI Sidhu СС Sidhu SIDHYANTU Мама bhagavatah CAPB JNANA SANDHARI bhagavatah VASCHELA PRAHARADHE хаста МАМАС Sidhu Сукари Sidhu budhah budhah Kampa Kampa BALA BALA Dhara Dhara VAR VAR Gharyān Gharyān AGASCHA AGASCHA bhagavatah MAVILAMBA Svaha

Мантра за супер-перцепција (прочитајте ја растечката месечина 108 пати на ден 3 недели)

Ом Рао Рам Фао Феро Ејми Форм

Мантра за отворање на третото око (72 пати на ден)

ОМ КАСИЈАН ХАРА ШЕНАТАР

Бидете сигурни да користите било кој од овие мантра розари за да го прочитате, тие ќе ви помогнат да се фокусирате. Освен ако не е поинаку наведено, прочитајте го текстот 108 пати.