Мантра на пари

Обидете се да ја промените финансиската состојба со користење на мантрата на пари. Одредени звучни вибрации помагаат да се создаде вистински енергетски проток што ќе влијае на неопходните центри и области на вашата свест. Мантрата помага во најкратко време радикално да ги промени своите животи.

За да верувате во моќта на мантрата, се препорачува да го прочитате за 2 часа, само во овој случај ќе ви се отвори. Мантрата за пари треба да се чита со посебна вера и полека, за да можеш да го задоволиш божеството. Се препорачува да ги повторите магичните зборови 108 пати или половина час. За да ги вклучите повторувањата, користете мониста на монистра. Циклус за кој мора да ја повторите мантрата - 10 или 40 дена.

Најсилната мантра за пари е Манибадра:

Namo Ратна trayaya Namo manibhadraya замав yaksha сено Patai syadaya thedan Healey manibhadra Healey Healey manibhadra keels manibhadra keels keels manibhadra tsyli manibhadra tsyli tsyli manibhadra tsulu manibhadra tsulu tsulu manibhadra DVGA manibhadra DVGA DVGA manibhadra круг manibhadra круг круг manibhadra куру manibhadra Куру Куру manibhadra сура manibhadra сура сура Менаџерите мислам дека сум среќен со мене, јас сум татко ми, јас сум во право, сум јас сум јас, јас сум во право, не сум јас, јас не сум никого никого Waha.

Мантри на богатството:

  1. Ов хрим клим srim namah.
  2. Ом krim klim shim shrilakshmi nrsinhaya namaha.
  3. Рамабрадра-махасаваса-рагхувира-нрптотама-дасасиантакам-мам-ракса-дехи-ме-парамам-шријам.

Мантра Ганеша привлекува пари

Генеша е најпознатиот хинду бог кој помага во подобрувањето на неговата финансиска ситуација и дава поддршка во било кој обем.

Прво, повторете ја оваа мантра три пати:

Ов криминални клим клима грам ганапатаие вара-варада сарва-янам ме веманмана свиха

А потоа кажете го ова:

Овде е потребна вита за вештачење и нема да се прашува за шанти шанти шанти.

Друга верзија на мантрата на Битие, која ќе ви помогне да започнете сопствен бизнис и да ги отстраните сите пречки на патот:

Ом gam ganapa taye namaha.

Дигитална мантра на пари

Оваа опција мора да се прочита во рок од 77 дена. Веќе во средината на овој период, ќе можете да забележите како се подобрува финансиската состојба. Мантрата звучи вака: 7753191. Важно е да ја прочитате секоја бројка посебно: седум седум пет три три еден девет.

Мантра за постигнување на општествен успех

Оваа опција треба да се чита само 2 дена. За да одржите постоечки бизнис, прочитајте ја мантрата еднаш месечно:

Ов хромит срамнето криво криво криво криво криво лакмо мама граха пираје пираје цунта дураје дурае сватовник.